workshoplogo 

mamiyac3kleinHeb je altijd al met grote ogen naar al die knopjes op je camera zitten kijken? Duizelt het je bij de termen als diafragma, sluitertijd, kleurtemperatuur en scherptediepte? Bij Studio Jon kan je een korte workshop volgen, laagdrempelig in een gezellige huiselijke sfeer, maar natuurlijk gaan we ook naar buiten om de besproken onderwerpen in de praktijk te brengen. Aan het eind van de dag weet je de basis van je camera en hiermee kan je zelf aan de slag om meer plezier aan je camera te beleven. neem van je camera altijd de gebruiksaanwijzing mee. 

Maar als je altijd al eens een echte studio-shoot hebt willen doen met een model, studioflitsers en strakke achtergronden, dan kan dat ook. Je krijgt met maximaal 3 cursisten de grondbeginselen van een shoot uitgelegd. We beginnen met een vraag en antwoord-rondje. Vandaar uit gaan we aan de slag. Ik leg uit hoe je een set opbouwt, hoe en wat met je flitsers en de diverse softboxen, hoe communiceer je met je model en natuurlijk de nabewerking van een foto. Voorwaarde is dat je een camera hebt waar een flits-aansluiting (hot-shoe) op zit. Voor meer informatie kan je mij mailen of bellen. 

De workshop Basis-fotografie zal bestaan uit 3 dagdelen van 3 uur. Dagdeel 1 zal bestaan uit basis-theorie en Q&A, dagdeel 2 gaan we buiten doorbrengen waarbij de groep hun voorkeur voor de lokatie mag uitspreken en dagdeel 3 zal weer binnen plaats vinden. Tijdens deze 3e dag zullen we de foto's welke op de 2e dag zijn gemaakt bespreken. 

Een studio-workshop bestaat uit een middag van 4 uur. Hierbij wordt van A tot Z uitgelegd hoe een studio-set werkt, wat belichtting is en doet tijdens de shoot, hoe licht te meten, je model aansturen en we gaan een foto tot een kant en klaar eindproduct bewerken. 

De kosten zijn: 

Basis workshop fotografie:

€295,-

Workshop Studio-shoot   :

€150,-

Natuurlijk is een workshop op maat ook mogelijk. Wil je een korte uitleg over je camera met wat tips & tricks of heb je andere wensen, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. mij dan en ik zal een offerte op maat maken.